header image

SponsorKliks


Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Livoc, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Livoc ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Livoc.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Livoc ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Livoc. Voor jou een kleine moeite, voor Livoc zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Livoc. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Livoc hier direct van!
Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Livoc weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Livoc is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Livoc dan niets op.

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Maak gebruik van de browser-extensie 

De Chrome brower-extensie is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en men niet gauw meer "vergeet" een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks. 
Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens Livoc instelt. 

Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor "Ja, ik sponsor gratis" word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor je sponsordoel gehonoreerd worden. 

Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je Chrome browser komen te staan. Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen aan Livoc. 

In onderstaande Youtube filmpje staat uitgelegd hoe je de browser-extensie kan downloaden.