header image

Op eerste pinksterdag, zondag 9 juni 2019, organiseert volleybal vereniging Livoc te Liessel het 45ste Plekkerscuptoernooi. Het volleybal toernooi is een recreatief toernooi voor alle mensen die wat kunnen volleyballen. Jong, oud, liefhebber, bedrijventeams, het maakt niks uit. Het plekkerscuptoernooi is voor iedereen weggelegd.

Basisschool leerlingen

Groep 1 t/m 3 - Volleybal speeltuin

Voor de jongste kinderen begint volleybal met gooien, vangen en bewegen. Op 1e Pinksterdag kun je deelnemen aan de volleybal speeltuin, om op een speelse manier kennis te maken met volleybal. Meld je individueel of met een groepje aan voor 3 juni 2019! Op 9 juni 2019 verwachten we je dan tussen 10:00 en 10:15 uur.

Groep 4 t/m 8 - Smashbal

Voor kinderen in groep 4 t/m 8 organiseren we Smashbal. Bij het nieuwe Smashbal ligt de focus vanaf het begin op het aanvallen, oftewel smashen. Vanwege de stoere uitstraling is Smashbal aantrekkelijk voor zowel meisjes als jongens. Je hoeft niet te kunnen volleyballen als je mee wil doen, wij zorgen er in het begin voor dat ze de regels snel leren kennen! Je kunt je individueel of per tweetal (Smashbal) voor 3 juni 2019 inschrijven. Op 9 juni 2019 verwachten we je dan tussen 9:30 en 9:45 uur.

Download hier het inschrijfformulier voor de basisschool

Junioren en senioren

’s Middags is het de beurt aan jeugd vanaf 12 jaar en senioren. Heb je zin in een sportief, gezellig en ontspannen volleybal toernooi samen met je familie, vrienden, teamgenoten, buurtgenoten of collega’s, schrijf je dan in met een team. In de Heren A en Dames A klasse wordt in teams van 2 personen op het beach veld gespeeld. In de junioren (12 - 15 en 15 - 17 jaar), Heren B, Dames B en Gemengd A en B klasse wordt in teams van 4 personen op gras gespeeld.

Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 3 juni.

Neem voor meer informatie contact op via plekkerscup@livoc.nl

Op zondag 9 juni, eerste Pinksterdag, kun je je tussen 12:30 en 13:00 uur aanmelden op Sportpark de Smeltkroes. De laatste wedstrijd zal rond 18:00 uur gespeeld worden. Omstreeks 18:00 uur zal de loterij en prijsuitreiking plaatsvinden, gevolgd door een beach party in en bij de kantine van Sportpark de Smeltkroes.

Download hier de uitnodiging en download hier het inschrijfformulier