header image

Op eerste pinksterdag, zondag 5 juni 2022, organiseert volleybal vereniging Livoc te Liessel het 46ste Plekkerscuptoernooi. Het volleybal toernooi is een recreatief toernooi voor alle mensen die wat kunnen volleyballen. Jong, oud, liefhebber, bedrijventeams, het maakt niks uit. Het plekkerscuptoernooi is voor iedereen weggelegd.

Basisschool leerlingen

Groep 1 t/m 3 - Volleybal speeltuin

Voor de jongste kinderen begint volleybal met gooien, vangen en bewegen. Op 1e Pinksterdag kun je deelnemen aan de volleybal speeltuin, om op een speelse manier kennis te maken met volleybal. Hier worden leuke (bal)spelletjes gespeeld. Meld je individueel of met een groepje aan voor 31 mei 2022! Op 5 juni 2022 verwachten we je dan tussen 10:00 en 10:15 uur.

Groep 4 t/m 6

Voor kinderen in groep 4 t/m 6 worden er volleybalwedstrijdjes georganiseerd. Op 1e Pinksterdag kun je samen met een vriendje of vriendinnetje meedoen met deze wedstrijdjes! Meld je aan, alleen of per tweetal voor 31 mei 2022 inschrijven. Op 5 juni 2022 verwachten we je dan tussen 9:30 en 9:45 uur.

Download hier het inschrijfformulier voor de basisschool

Groep 7 en 8

Voor kinderen in groep 7 en 8 wordt er een beach toernooi georganiseerd. Op 1e Pinksterdag kun je deelnemen aan dit volleybaltoernooi. Dit toernooi wordt niet gespeeld op het gras, maar in het zand! Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes meedoen met dit toernooi? Meld je met een groepje van vier kinderen aan voor 31 mei 2022! Op 5 juni 2022 verwachten we je dan tussen 9:30 en 9:45 uur.

Download hier het inschrijfformulier voor de basisschool

Junioren en senioren

Voor de junioren (vanaf 12-jaar) en senioren is er een mixtoernooi, pub quiz en afsluitend een BBQ. Heb je zin in een sportief, gezellig en ontspannen volleybal toernooi samen met je familie, vrienden, teamgenoten, buurtgenoten of collega’s, schrijf je dan in met een team. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld met gemengde teams, minimaal 2 dames in het veld.

Inschrijven graag z.s.m.

De aanvangstijd van het toernooi volgt in de week voorafgaand aan het toernooi. De laatste wedstrijd zal rond de klok van 15.30 – 16.00 uur gespeeld gaan worden, aansluitend kun je deelnemen aan een gezellige pub quiz en rond de klok van 18.00 uur is de BBQ warm en kan de inwendige mens voorzien worden.

Neem voor meer informatie contact op via plekkerscup@livoc.nl

Download hier het inschrijfformulier