header image

Nieuws


Start trainingenen seizoen 2022/2023

Op 3 september aanstaande starten de trainingen voor het nieuwe seizoen. Trainingstijden zijn reeds via de mail gecommuniceerd. We wensen iedereen veel speelplezier toe.


Update website

Livoc is bezig met de vernieuwing van de website. Helaas is hierdoor de informatie op de huidige website niet altijd actueel. Voor actuele informatie omtrent wedstrijden verwijzen we U/je naar www.volleybal.nl of de app van de nevobo. Ons excuus voor het ongemak. Namens bestuur Livoc.


Livoc op Koningsspelen 2022

Vrijdag 22 april heeft Livoc deelgenomen aan de Koningsspelen op basischool de Zonnebloem in Liessel en d'n Bogerd in Deurne. Onze opblaasbare volleybalvelden zorgden voor veel volleybal plezier en zo heeft Livoc een bijdrage kunnen leveren aan deze sportieve ochtend. Ben je ook enthousiast geworden? Voor meer informatie of aanmelding voor enkele proeflessen kun je mailen naar:


Fijne feestdagen

Naar aanleiding van de harde lockdown is het helaas voor de breedtesport niet toegestaan om te sporten tot in ieder geval 14 januari 2022. Dit betekent dat alle trainingen en wedstrijden die in deze periode vallen niet doorgaan. Dit is uiteraard teleurstellend, want we willen allemaal niets liever dan gewoon lekker volleyballen! Laten we hopen dat dit na 14 januari weer mogelijk is. Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en bovenal een gezond 2022! Hopelijk zien we ons in het nieuwe jaar snel weer in de Sporthal. Bestuur Livoc


MB1 kampioen

Meisjes B1 is kampioen geworden!