header image

Nieuws


Plekkerscup 2022

5 juni: Plekkerscup – nieuwe stijl, incl. Pubquiz en afsluiting met BBQ. Noteer alvast in jullie agenda, meer informatie komt eraan. Al vragen?


Livoc op Koningsspelen 2022

Vrijdag 22 april heeft Livoc deelgenomen aan de Koningsspelen op basischool de Zonnebloem in Liessel en d'n Bogerd in Deurne. Onze opblaasbare volleybalvelden zorgden voor veel volleybal plezier en zo heeft Livoc een bijdrage kunnen leveren aan deze sportieve ochtend. Ben je ook enthousiast geworden? Voor meer informatie of aanmelding voor enkele proeflessen kun je mailen naar:


Fijne feestdagen

Naar aanleiding van de harde lockdown is het helaas voor de breedtesport niet toegestaan om te sporten tot in ieder geval 14 januari 2022. Dit betekent dat alle trainingen en wedstrijden die in deze periode vallen niet doorgaan. Dit is uiteraard teleurstellend, want we willen allemaal niets liever dan gewoon lekker volleyballen! Laten we hopen dat dit na 14 januari weer mogelijk is. Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en bovenal een gezond 2022! Hopelijk zien we ons in het nieuwe jaar snel weer in de Sporthal. Bestuur Livoc


MB1 kampioen

Meisjes B1 is kampioen geworden!


Huldiging Jubilarissen Livoc
Erik Verbeek Erelid

Volleybalvereniging Livoc hield onlangs haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Tijdens deze bijeenkomst werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet.


Maar liefst 3-leden waren ruim 50-jaar lid; Jos Verschuuren, Erik Verbeek en Jos Joosten werden hiervoor in de bloemen gezet. Jos verschuuren kreeg tevens een attentie voor 40-jaar scheidsrechter van Livoc. Vorig jaar ontving hij van de NeVoBo al een oorkonde en een gouden officialspeld, omdat hij ook voor de NeVoBo al 40-jaar scheidsrechter is. Ook Erik Verbeek is al ruim 40-jaar scheidsrechter van de NeVoBo en aangezien hij vorig jaar niet aanwezig kon zijn op de scheidsrechters bijeenkomst had Livoc het genoegen om ook aan hem nog de gouden officialspeld en oorkonde hiervoor te overhandigen. Tenslotte werd Erik Verbeek, voor zijn vele staat van diensten; jarenlang bestuurslid, trainer, scheidsrechter en -coördinator en zeer actief vrijwilliger benoemd als erelid van Livoc.


Aan Ingrid van Someren, Guus van Gils, Tim Mathu en Rik Mathu werden de bloemen en attenties uitgereikt voor 25-jaar lidmaatschap. En 12½-jaar lid waren Feike Weerts, Anke Schouten, Fleur van Rixtel, Ramona vd Ploeg, Willem vd Einden, Frank Meulendijks en Jip vd Boomen.


ALGEMENE LEDENVERGADERING

Op dinsdag 28 september is de Algemene Ledenvergadering in de kantine van De Smeltkroes, aanvang 20:00 uur. (met in achtneming van de dan geldende coronaregels)


BEDANKT

Namens ons pap en het hele gezin wil ik iedereen bedanken voor het mooie eerbetoon bij het afscheid van ons mam! Het was fijn om te zien dat er zoveel leden waren en op een warme manier afscheid hebben genomen. Groeten, Jeroen vd Berkmortel


Update coronaregels - Trainingen

Met ingang van 5 juni zijn de corona-maatregelen versoepeld. Wat betekent dit? Basisregels Klachten? Blijf Thuis. Was vaak je handen Houd 1,5 meter afstand Vermijd drukke plekken. Voor kinderen tot en met 17 jaar Binnen en buiten gezamenlijk sporten toegestaan. 1,5 meter afstand houden niet verplicht. Wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs toegestaan. Geen publiek!!!! Vanaf 18 jaar Binnen en buiten gezamenlijk sporten toegestaan. Als het nodig is voor sportbeoefening is 1,5 meter afstand houden niet verplicht. Maximale groepsgrootte 50 personen Onderlinge wedstrijden alleen tussen sporters van dezelfde club toegestaan. Geen Publiek!!! Algemeen Kleedkamers en douches open Sportkantines open tot 22:00 uur. Een nieuw protocol per 5 juni is beschikbaar. De Technische Commissie heeft alle teams op de hoogte gebracht en de avonden / tijden doorgegeven wanneer welk team binnen kan trainen.