header image

Nieuws


Update website

Update website Livoc is bezig met de vernieuwing van de website. Helaas is hierdoor de informatie op de huidige website niet altijd actueel. Voor actuele informatie omtrent wedstrijden verwijzen we U/je naar www.volleybal.nl of de app van de nevobo. Voor informatie voor de Plekker, zie facebook/instagram. Ons excuus voor het ongemak. Namens bestuur Livoc.


Start trainingenen seizoen 2022/2023

Op 3 september aanstaande starten de trainingen voor het nieuwe seizoen. Trainingstijden zijn reeds via de mail gecommuniceerd. We wensen iedereen veel speelplezier toe.


Update website

Livoc is bezig met de vernieuwing van de website. Helaas is hierdoor de informatie op de huidige website niet altijd actueel. Voor actuele informatie omtrent wedstrijden verwijzen we U/je naar www.volleybal.nl of de app van de nevobo. Ons excuus voor het ongemak. Namens bestuur Livoc.


Livoc op Koningsspelen 2022

Vrijdag 22 april heeft Livoc deelgenomen aan de Koningsspelen op basischool de Zonnebloem in Liessel en d'n Bogerd in Deurne. Onze opblaasbare volleybalvelden zorgden voor veel volleybal plezier en zo heeft Livoc een bijdrage kunnen leveren aan deze sportieve ochtend. Ben je ook enthousiast geworden? Voor meer informatie of aanmelding voor enkele proeflessen kun je mailen naar: