header image

Nieuws


Plekkersup / afsluiting seizoen

Afgelopen weekend heeft Livoc het volleybalseizoen 2021/2022 afgesloten tijdens het Plekkerscup toernooi. Regen kon de pret niet bederven, alle activiteiten werden naar binnen verplaatst.

Er waren speciale activiteiten voor onze jongste leden en hun vriendjes. Met spelletjes in de kantine en volleybalspel in de sporthal.

Voor de volwassen werden voor iedere wedstrijdronde op een ludieke manier nieuwe teams gemaakt. Het aantal gescoorde punten in de wedstrijd telde voor je persoonlijke score. Uiteindelijk werd Pim Beenen de winnaar van het toernooi. Hij kreeg een grote slagroomtaart als prijs.

Ellen, Iris en Jef hadden een leuke pubquiz samengesteld. Naast volleybalkennis, werd ook wereldkennis en algemeen inzicht gevraagd. Na een spannende strijd konden uiteindelijk de winnaars ???? de flessen laten ploppen.

En toen was het tijd om te eten. Gelukkig heeft Sportpark de Smeltkroes een rokershuisje, waar bij regen de bbq droog staat ...

En zo kunnen we terugkijken op een geslaagde dag.

Alle deelnemers bedankt! En in het bijzonder de Plekkerscup Commissie, de extra helpers en Pubquiz organisatie. Ook willen we graag Patisserie Hoeben, Verswinkel Bop en Sportpunt bedanken voor hun ondersteuning!

Uitslag loterij

Voor een ieder die lootjes heeft gekocht, kijk even goed of je een van onderstaande prijzen hebt gewonnen:
 • 621 - Brabants drupke
 • 23 - borrelplank pakket
 • 607 - Rituals giftbox
 • 558 - Lijsselse honing
 • 571 - Cars puzzel (1000 st)
 • 14 - Croky pakket
 • 530 - Spaghetti pakket
 • 568 - Hummel Trainingspak


  Plekkerscup 2022

  5 juni: Plekkerscup – nieuwe stijl, incl. Pubquiz en afsluiting met BBQ. Noteer alvast in jullie agenda, meer informatie komt eraan. Al vragen?


  Livoc op Koningsspelen 2022

  Vrijdag 22 april heeft Livoc deelgenomen aan de Koningsspelen op basischool de Zonnebloem in Liessel en d'n Bogerd in Deurne. Onze opblaasbare volleybalvelden zorgden voor veel volleybal plezier en zo heeft Livoc een bijdrage kunnen leveren aan deze sportieve ochtend. Ben je ook enthousiast geworden? Voor meer informatie of aanmelding voor enkele proeflessen kun je mailen naar:


  Fijne feestdagen

  Naar aanleiding van de harde lockdown is het helaas voor de breedtesport niet toegestaan om te sporten tot in ieder geval 14 januari 2022. Dit betekent dat alle trainingen en wedstrijden die in deze periode vallen niet doorgaan. Dit is uiteraard teleurstellend, want we willen allemaal niets liever dan gewoon lekker volleyballen! Laten we hopen dat dit na 14 januari weer mogelijk is. Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en bovenal een gezond 2022! Hopelijk zien we ons in het nieuwe jaar snel weer in de Sporthal. Bestuur Livoc


  MB1 kampioen

  Meisjes B1 is kampioen geworden!


  Huldiging Jubilarissen Livoc
  Erik Verbeek Erelid

  Volleybalvereniging Livoc hield onlangs haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Tijdens deze bijeenkomst werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet.


  Maar liefst 3-leden waren ruim 50-jaar lid; Jos Verschuuren, Erik Verbeek en Jos Joosten werden hiervoor in de bloemen gezet. Jos verschuuren kreeg tevens een attentie voor 40-jaar scheidsrechter van Livoc. Vorig jaar ontving hij van de NeVoBo al een oorkonde en een gouden officialspeld, omdat hij ook voor de NeVoBo al 40-jaar scheidsrechter is. Ook Erik Verbeek is al ruim 40-jaar scheidsrechter van de NeVoBo en aangezien hij vorig jaar niet aanwezig kon zijn op de scheidsrechters bijeenkomst had Livoc het genoegen om ook aan hem nog de gouden officialspeld en oorkonde hiervoor te overhandigen. Tenslotte werd Erik Verbeek, voor zijn vele staat van diensten; jarenlang bestuurslid, trainer, scheidsrechter en -coördinator en zeer actief vrijwilliger benoemd als erelid van Livoc.


  Aan Ingrid van Someren, Guus van Gils, Tim Mathu en Rik Mathu werden de bloemen en attenties uitgereikt voor 25-jaar lidmaatschap. En 12½-jaar lid waren Feike Weerts, Anke Schouten, Fleur van Rixtel, Ramona vd Ploeg, Willem vd Einden, Frank Meulendijks en Jip vd Boomen.


  ALGEMENE LEDENVERGADERING

  Op dinsdag 28 september is de Algemene Ledenvergadering in de kantine van De Smeltkroes, aanvang 20:00 uur. (met in achtneming van de dan geldende coronaregels)


  BEDANKT

  Namens ons pap en het hele gezin wil ik iedereen bedanken voor het mooie eerbetoon bij het afscheid van ons mam! Het was fijn om te zien dat er zoveel leden waren en op een warme manier afscheid hebben genomen. Groeten, Jeroen vd Berkmortel