header image

Nieuws


ALGEMENE LEDENVERGADERING

Op dinsdag 28 september is de Algemene Ledenvergadering in de kantine van De Smeltkroes, aanvang 20:00 uur. (met in achtneming van de dan geldende coronaregels)


BEDANKT

Namens ons pap en het hele gezin wil ik iedereen bedanken voor het mooie eerbetoon bij het afscheid van ons mam! Het was fijn om te zien dat er zoveel leden waren en op een warme manier afscheid hebben genomen. Groeten, Jeroen vd Berkmortel


Update coronaregels - Trainingen

Met ingang van 5 juni zijn de corona-maatregelen versoepeld. Wat betekent dit? Basisregels Klachten? Blijf Thuis. Was vaak je handen Houd 1,5 meter afstand Vermijd drukke plekken. Voor kinderen tot en met 17 jaar Binnen en buiten gezamenlijk sporten toegestaan. 1,5 meter afstand houden niet verplicht. Wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs toegestaan. Geen publiek!!!! Vanaf 18 jaar Binnen en buiten gezamenlijk sporten toegestaan. Als het nodig is voor sportbeoefening is 1,5 meter afstand houden niet verplicht. Maximale groepsgrootte 50 personen Onderlinge wedstrijden alleen tussen sporters van dezelfde club toegestaan. Geen Publiek!!! Algemeen Kleedkamers en douches open Sportkantines open tot 22:00 uur. Een nieuw protocol per 5 juni is beschikbaar. De Technische Commissie heeft alle teams op de hoogte gebracht en de avonden / tijden doorgegeven wanneer welk team binnen kan trainen.


Indeling seniorenteams 2021-2022

De nieuwe teamindeling is bekend Download teamindeling


Trainingen

Gelukkig!! er kan weer gevolleybald worden, wel buiten en onder bepaalde voorwaarden maar de meeste teams kunnen weer trainen. Er zijn 2 grasvelden beschikbaar bij sportpark "De Smeltkroes" waar wij gebruik van mogen maken. Teams en leden zijn op de hoogte wanneer ze kunnen trainen. Uiteraard zullen we ons nog wel aan de regels moeten houden, hierboven staat het protocol; Verantwoord-Sporten van het NOC*NSF. Hou je hier ook aan!


Alle trainingen afgelast

De maatregelen omtrent het coronavirus zijn weer aangescherpt en dit betekend dat er niet meer gesport mag worden in binnensportlocaties. Wat inhoudt dat voor alle teams geldt dat alle trainingen tot nader order zijn afgelast.


LIVOC door VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week

10.000 euro om jong en oud te enthousiasmeren voor volleybal
Vriendenloterij - Livoc club van de week

Groot feest voor volleybalvereniging LIVOC uit Liessel! De vereniging werd benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. LIVOC heeft dit geld gebruikt om twee opblaasbare volleybalvelden inclusief toebehoren aan te schaffen, zodat zij jong en oud kunnen enthousiasmeren voor de sport.

Vriendenloterij - Livoc club van de week

Afgelopen zaterdag werden de mini’s en jeugdspelers van Livoc verrast in sporthal de Smeltkroes te Liessel. De jeugdige leden waren uitgenodigd voor een extra trainingsactiviteit waarbij ze een vriendje of vriendinnetje mee mochten nemen. Bij binnenkomst was er voor hen een grote verrassing. Twee grote opblaasbare volleybalvelden vulden de sporthal. Met confetti werden de velden onthuld en meteen vol enthousiasme door de kinderen in gebruik genomen. De andere leden konden helaas het grote nieuws alleen via social media vernemen. Hopelijk mogen zij wanneer het weer kan een potje volleyballen op de mooie nieuwe velden.

Livoc is al jaren aangesloten bij de VriendenLoterij. Doordat vele deelnemers via de VriendenLoterij Livoc steunen, was het voor de vereniging mogelijk om zich aan te melden voor “Club van de Week”. Na enkele weken stilte werd de sponsorcommissie van Livoc blij verast met het bericht dat de opblaasbare volleybalvelden gerealiseerd konden worden. Livoc is enorm trots op deze grote prijs. De velden zijn bedoeld voor clubactiviteiten zoals kamp, het jaarlijkse Plekkerscup toernooi etc. Daarnaast wil Livoc de velden gebruiken om de inwoners van de gemeente Deurne en omstreken kennis te laten maken met volleybal. Dus zullen de velden te zien zijn bij onder andere scholen, Koningsdag, sportdagen, clinics, (beach)volleybaltoernooien en evenementen. Hierdoor hoopt Livoc dat iedereen kan ervaren hoe leuk volleybal is!


versterking voor de TC gezocht!

Eén van de belangrijkste commissies voor leden is de TC: de technische commissie. De TC zorgt voor alle zaken die in en rond de wedstrijden van belang zijn.

Je kunt hierbij denken aan:
-het indelen van teams
-het coördineren van trainers, coaches en andere begeleiding
-opleiden van trainers
-kijken naar wat het beste voor de club, het team en individuele speler/speelster is en hierop te anticiperen
-en nog veel meer...

Je ziet wel dat de TC er veel zaken regelt waar je als speler of speelster veel mee te maken hebt. Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar uitbreiding van de TC. Lijkt het je leuk om inhoudelijk ook echt iets te kunnen betekenen voor de club, dan zoeken we jou! Meldt je aan bij TC@livoc.nl of bij een van de leden van de TC.

Met vriendelijke groet,
TC Livoc


Ledenvergadering afgelast

Ivm de aanscherpingen van de regels vanuit de overheid / het RIVM gaat de ledenvergadering op 29 september niet door. zodra het weer mogelijk is wordt een nieuwe datum bekend gemaakt waarop we de ledenvergadering houden.


Coachavond voor trainers en coaches van Livoc

“Pietje, hou eens op"
“Dames/heren, niet steeds door de uitleg heen praten”
“Laat die ballen nou eens liggen”
Hoe vaak maken jullie deze situaties mee?


Wat gaan we bespreken?
Op de clubcoachavond gaan we het hebben over het sturen van het gedrag. Wat kun je doen om lastig of storend gedrag te voorkomen? En hoe moet je reageren als er irritant gedrag plaatsvindt? Wat betekent dat gedrag eigenlijk?
Maar ook: wat moet je doen als je het zelf even niet weet? Wie kan jou helpen en handvaten geven, zodat jij als trainer/coach/begeleider het plezier niet verliest? Dit zijn allemaal onderwerpen waar we het over gaan hebben.
Wat voor trainer ben jij? En hoe kun jij dat gebruiken om jouw team nog beter te coachen? Op de clubcoachavond gaan we het hebben over trainingsstijlen en hoe we deze kunnen gebruiken om het gedrag van de groep te sturen.

Het verzoek aan iedereen om zo snel mogelijk in te schrijven zodat we weten welke ruimte we nodig hebben. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM.
Deze avond wordt gehouden op 27 oktober 2020.
Inschrijven kan via de website van Leef Deurne: https://leefdeurne.nl/LeefModule/Details/17007

Met vriendelijke groet,
LEEF Deurne
TC Livoc