header image

Nieuws


Ledenvergadering afgelast

Ivm de aanscherpingen van de regels vanuit de overheid / het RIVM gaat de ledenvergadering op 29 september niet door. zodra het weer mogelijk is wordt een nieuwe datum bekend gemaakt waarop we de ledenvergadering houden.


Coachavond voor trainers en coaches van Livoc

“Pietje, hou eens op"
“Dames/heren, niet steeds door de uitleg heen praten”
“Laat die ballen nou eens liggen”
Hoe vaak maken jullie deze situaties mee?


Wat gaan we bespreken?
Op de clubcoachavond gaan we het hebben over het sturen van het gedrag. Wat kun je doen om lastig of storend gedrag te voorkomen? En hoe moet je reageren als er irritant gedrag plaatsvindt? Wat betekent dat gedrag eigenlijk?
Maar ook: wat moet je doen als je het zelf even niet weet? Wie kan jou helpen en handvaten geven, zodat jij als trainer/coach/begeleider het plezier niet verliest? Dit zijn allemaal onderwerpen waar we het over gaan hebben.
Wat voor trainer ben jij? En hoe kun jij dat gebruiken om jouw team nog beter te coachen? Op de clubcoachavond gaan we het hebben over trainingsstijlen en hoe we deze kunnen gebruiken om het gedrag van de groep te sturen.

Het verzoek aan iedereen om zo snel mogelijk in te schrijven zodat we weten welke ruimte we nodig hebben. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM.
Deze avond wordt gehouden op 27 oktober 2020.
Inschrijven kan via de website van Leef Deurne: https://leefdeurne.nl/LeefModule/Details/17007

Met vriendelijke groet,
LEEF Deurne
TC Livoc


CORONA PROTOCOL - sporthal en kantine

Het volleybalseizoen is weer begonnen. Fijn om iedereen weer terug te zien. We mogen dus weer lekker gaan trainen en wedstrijden gaan volleyen. Maar helaas...., het Coronavirus is nog niet weg!! Daar moeten we dus wel rekening mee houden. Download hier de corona protocollen die gelden voor de sporthal en de kantine:
Protocol livoc
Protocol kantine


ALGEMENE LEDENVERGADERING

Op dinsdag 29 september is onze algemene ledenvergadering om 20.00 uur in de kantine van De Smeltkroes. Om aan de huidige corona-regels te kunnen voldoen, wordt ieder verzocht om zijn aanwezigheid van te voren te melden via secretariaat@livoc.nl . Aanmelden kan tot 28 september. Tijdens de ledenvergadering zullen ook de jubilarissen gehuldigd gaan worden.


GEEN OPENINGSBORREL

Vanwege de huidige corona-regels is besloten om de openingsborrel, welke gepland stond op 19 september, niet door te laten gaan. Wel zijn onze leden/teams/coaches na afloop van hun wedstrijd welkom in de kantine en wordt hun één consumptie aangeboden namens de vereniging. (uiteraard met in achtneming van corona-regels)


Sponsoring wedstrijdbroekjes Dames 1


Sinds dit seizoen knalt dames 1 in de promotieklasse met nieuw sponsors op hun wedstrijdbroekjes. Een hogere klasse betekend hogere kosten, vandaar dat de dames op zoek zijn gegaan naar nieuwe sponsors. En met succes! Wij bedanken Imex-events en d'n Borrel voor hun sponsoring.


Teamindeling 2020-2021

De nieuwe teamindeling is bekend: Download teamindeling De exacte trainingstijden volgen nog.


Alle trainingen/wedstrijden afgelast

I.v.m. het coronavirus en het beleid van het RIVM om zoveel mogelijk sociale contacten te minimaliseren zijn alle wedstrijden, activiteiten en trainingen tot nader bericht afgelast. We volgen hiermee het advies van de NeVoBo en NOC*NSF op. Wensen wij ieder veel gezondheid toe. Namens het Bestuur van Livoc


BESTUURSLEDEN GEZOCHT

We zijn nog steeds dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Dus ben je toe aan een nieuwe uitdaging, zinvolle tijdsbesteding en heb je een uurtje per week over dan ben jij de geschikte persoon. Geen ervaring is geen probleem. Voor vragen:


Jubilarissen


Het nieuwe seizoen is goed van start! Op 21 september waren de eerste thuiswedstrijden van het seizoen en ging de competitie weer van start! ‘s Avonds hadden we onze openingsborrel en werden de volgende jubilarissen in het zonnetje gezet:

40 jaar lid: Jeroen vd Berkmortel.
25 jaar lid: Riekie Hoeben, Brian Bloemendal en Maikel Bloemendal.
12.5 jaar lid: Jonneke Koppens & Jos Raaijmakers