header image

U heeft geen toegang tot deze pagina!

Volleybalvereniging
LIVOC Liessel


Volleybalvereniging LIVOC is in 1968 opgericht en uitgegroeid tot een niet meer weg te denken sportvereniging in Liessel en Deurne


Nieuws


Livoc Liessel scoort voor clubkas tijdens de Belmaanden!

Op 7 februari organiseert Livoc Liessel een belactie in samenwerking met de VriendenLoterij om zo geld in te zamelen voor de clubkas. Met deze actie willen wij in het kader van het 50 jarig bestaan de plekkerscup een boost geven met leuke activiteiten. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op 7 februari tussen 18.30u en 21.30u kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor Livoc Liessel. Een lot kost €13,75 en is maandelijks opzegbaar. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen
  • Verkopen we meer dan 35 loten, dan krijgen we €10,- extra per lot
  • Bellen we meer dan 250 mensen, ontvangt Livoc €450,- extra
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Belmaanden extra geldbedragen uit aan de drie clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Hoe meer loten we verkopen, hoe leuker de activiteiten voor de plekkerscup voor jong en oud georganiseerd kunnen worden. Houd je telefoon op 7 februari extra in de gaten! Vraag je familie, vrienden, buren of collega’s of zij ook gebeld willen worden om een lot te kopen van VriendenLoterij en hiermee de kas te spekken.

Ben jij 18 jaar of ouder en heb jij zin en tijd om op 7 februari rond te bellen om zo veel mogelijk loten te verkopen? Bellers bellen alleen naar (team)leden, familie, vrienden en bekenden (volgens de opgestelde bellijst) o.b.v. de Vriendenloterij. Het team dat de meeste loten verkoopt krijgt een BBQ pakket voor het hele team!

Meld je aan via mail als je mee wil bellen en wie van jouw netwerk gebeld mag worden. Wil je liever niet gebeld worden, meld je dan af via de mail.

Mail: sponsoring@livoc.nl

Voor vragen of informatie kan je terecht bij Marielle vd Einden, Emie Swinkels of Yvonne MichelsAanmelden livoc nieuwsbrief


Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht veld