header image

Voorkom blessures


Zoals bij velen bekend heeft LIVOC een samenwerkingsverband met fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh in de vorm van Clubsupport. 

Clubsupport richt zich op educatie, preventie, blessurebegeleiding en -behandeling en heeft als doel de sportmedische begeleiding bij LIVOC te optimaliseren. Hiervoor is een inloopspreekuur in het leven geroepen bij Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh:

 

Deurne maandagochtend 07.30 tot 08.30
  dinsdagavond 20.00 tot 21.00

 

De leden van LIVOC kunnen hier kosteloos, snel en vakkundig advies krijgen zonder een afspraak te hoeven maken.  Zodoende kan een individueel advies of eventuele reguliere, sport of manueel fysiotherapeutische begeleiding plaatsvinden. Daarnaast zal fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh begeleiding bieden binnen het netwerk van behandelaars, ziekenhuizen en behandelcentra. Verder zal  Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh zich bij LIVOC inzetten op preventief gebied, door middels van het geven van workshops.

 

Middels clubsupport wil LIVOC en Fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh de leden van LIVOC een zo optimaal mogelijke begeleiding bieden voor het herstel van de klachten zodat werk en sport snel en verantwoord hervat kan worden.

Binnen LIVOC is Anton van Nunen de contactpersoon die op organisatorisch niveau in contact staat met de praktijk. Bij fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh ben ik, Rob van der Weerden, de contactpersoon vanuit de praktijk. Zijn er vragen op organisatorisch niveau neem dan contact op met Anton van Nunen. Zijn er spelers van uw team geblesseerd en maken zij gebruik van onze diensten dan ontvangt u via de behandelend therapeut informatie ten aanzien van de inzetbaarheid van uw speler. Op deze manier willen we de interactie met LIVOC en zijn leden verbeteren voor een optimaal resultaat.

  

Kijk voor meer informatie op:Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh
http://www.fysiotherapie-gpd.nl
http://www.club-support.nl

 

Rob van der Weerden