header image

Activiteiten


Op deze pagina zal de activiteiten commissie mededelingen doen over de activiteiten die georganiseerd worden.

Activiteiten seizoen 2016-2017

De volgende activiteiten worden in het lopende seizoen georganiseerd

ActiviteitDatum
Seizoens-openingsfeest15 september 2015
School Moves Volleybal toernooi29 december 2016
Plekkerscup1e Pinksterdag


Seizoens-openingsfeest

Het volleybalseizoen gaat van start! Dit vieren we met een gezellig feest.


School Moves Volleybal toernooi

De volleybal speeltuin:

In de kerstvakantie organiseert Livoc een Volleybal Speeltuin en Smashbal voor de leerlingen basisscholen. In de volleybal speeltuin maken de jongste deelnemers op een speelse wijze kennis met het volleybal spel.

De volleybal speeltuin organiseren we van 10:00 tot 12:00 uur voor kinderen uit groep 1, 2 en 3.

Opgeven kan tot en met 23 december via school, trainers of e-mail: kersttoernooi@livoc.nl

 

Smashbal:

Bij het nieuwe Smashbal ligt de focus vanaf het begin op het aanvallen, oftewel smashen. Vanwege de stoere uitstraling is Smashbal aantrekkelijk voor zowel meisjes als jongens. Smashbal wordt gespeeld van 12:00 tot 14:00 uur door

kinderen uit groep 4 tot en met 8. Zou je wel eens willen volleyballen of zit je al op volleyballen, meld je dan aan! Het toernooi wordt gehouden op donderdag 29 december 2016 in Sporthal De Smeltkroes in Liessel.

Je hoeft niet te kunnen volleyballen als je mee wil doen, wij zorgen er in het begin voor dat ze de regels snel leren kennen! Deelname aan het toernooi kost slechts € 1,- per deelnemer, en je kunt je individueel of per tweetal (Smashbal) inschrijven.

Voor meer informatie stuur een mailtje naar kersttoernooi@livoc.nl.

Opgeven kan tot en met 23 december via school, trainers of e-mail: kersttoernooi@livoc.nl


Plekkerscup

Ieder jaar organiseert de Plekkerscup-commissie met Pinksteren een buiten volleybal toernooi. Op zondag zal in de ochtend de beurt zijn aan de jongste jeugd van de verenigingen en basisscholen in de omgeving, vanaf de middag zullen de plaatselijke helden, van jong tot oud, aantreden op de velden van sportpark ‘de Smeltkroes’. Meer informatie zal tegen die tijd op de Plekkerscup pagina van de Livoc-site staan.


Vragen

Heb je nog vragen of leuke suggesties, stuur dan een mailtje naar activiteiten@livoc.nl of spreek iemand van de activiteiten commissie in de sporthal aan.