header image

Activiteiten


Op deze pagina zal de activiteiten commissie mededelingen doen over de activiteiten die georganiseerd worden.

Activiteiten seizoen 2019-2020

De volgende activiteiten worden in het lopende seizoen georganiseerd

ActiviteitDatum
Blacklight toernooi27 december 2019
Kerst/oliebollenmixtoernooi4 januari 2020
Seizoensafsluiting4 april 2020
Beachtoernooi30 mei 2020
Plekkerscup1e Pinksterdag


Blacklight toernooi

In een verduisterde sporthal gaan we het volleybalspel op een unieke manier beleven. Deze happening vindt plaats in de kerstvakantie en wel op vrijdag 27 december. Als locatie maken we weer gebruik van sporthal de Smeltkroes aan Mgr. Berkvensstraat 82 in Liessel, de thuisbasis van Livoc. Blacklight volleybal is een originele variant op ons traditionele volleybalspel. In de duisternis zijn het alleen de netranden, lijnen, bal en witte of fluoriserende T-shirts die licht geven. De kinderen uit groep 3, 4 en 5 zullen van 10:00 tot 12:00 uur de spits afbijten. Na een korte onderbreking mogen van 13:00 tot 16:00 uur de kinderen uit groep 6, 7 en 8 een poging wagen in de verduisterde sporthal. Vanwege de stoere uitstraling is het blacklight-volleybaltoernooi uiterst geschikt voor zowel jongens als meisjes. In de avond is het aan de middelbare scholieren om hun beste beentje voor te zetten. Van 19:00 tot 22:00 uur houden we de lichten nog even aan om nog even van deze unieke manier van volleyballen te mogen genieten. Deelname is 2 euro per persoon. Teams bestaande uit vier personen kunnen zich aanmelden via: kersttoernooi@livoc.nl.


Kerst/oliebollenmixtoernooi

Een gezellige middag met elkaar ballen, kletsen, en samenzijn als afsluiting van het jaar 2019. We organiseren het toernooi voor Livoc leden en iedereen mag één of meerdere introducé(s) meenemen. Je speelt altijd samen met je introducé, de rest van het team wordt volgens loting bepaald. Aanmelden kan vanaf 13:30 uur, we willen om 14:00 uur met de eerste wedstrijden beginnen. Aansluitend zal er weer voor een warme hap gezorgd worden. Voor € 3,50 per persoon kun je al mee doen met het toernooi. Wil je ook een hapje mee eten dan zijn de kosten € 10,-- p.p Geef je op voor 20 december a.s.! Graag even een mailtje sturen naar: mixtoernooi@livoc.nl Vermeld even je naam en de naam van je introducé, en of je mee eet. Betalen kan op de dag zelf. Programma: 13:30 aanmelden 14:00 aanvang wedstrijden 17:30 buffet Aansluitend naborrelen voor de liefhebbers!


Seizoensafsluiting

In april loopt het volleybalseizoen weer ten einde. Tijdens de laatste thuiswedstrijden zullen de meeste beslissingen al gevallen zijn. Een mooie dag dus om het seizoen eens goed te evalueren en de gemaakte weddenschappen te innen (of te betalen)! Het thema voor dit jaar: Hou de gij van Livoc? 

Wanneer: zaterdag 4 april afsluiting van het seizoen

Waar: in de kantine van De Smeltkroes.

Tijd: Aanvang 20.00 uur.

Welkomstdrankje en hapjes wordt voor gezorgd. Dus kom in je beste, oudste, leukste, gekste, spannendste, ... Livoc outfit en sluit gezellig met ons het seizoen af en doe nog wat extra kracht op voor de laatste wedstrijden!


Beachtoernooi


Plekkerscup

Ieder jaar organiseert de Plekkerscup-commissie met Pinksteren een buiten volleybal toernooi. Op zondag zal in de ochtend de beurt zijn aan de jongste jeugd van de verenigingen en basisscholen in de omgeving, vanaf de middag zullen de plaatselijke helden, van jong tot oud, aantreden op de velden van sportpark ‘de Smeltkroes’. Meer informatie zal tegen die tijd op de Plekkerscup pagina van de Livoc-site staan.


Vragen

Heb je nog vragen of leuke suggesties, stuur dan een mailtje naar activiteiten@livoc.nl of spreek iemand van de activiteiten commissie in de sporthal aan.